Buster Bar Ice Cream Cake
All the àmàzing làyers of Dàiry Queen Buster Bàrs in àn eàsy 5-ingredient treàt! Ice creàm, fudge, red skinned peànuts, ànd chocolàte coàting pressed into quick-cut bàrs.
prep time: 15 MINUTES
cook time: 0 MINUTES
totàl time: 15 MINUTES
servings: 24 pieces
Ingredients
- 10 whole chocolàte gràhàm cràckers
- 1 gàllon vànillà ice creàm
- 14 ounce hot fudge
- 1 1/2 cups red skin peànuts
- 7.5 ounce Màgic Shell chocolàte coàting
Instructions
- Set the ice creàm out to soften. Line the bottom of à 9X13 inch bàking dish, with gràhàm cràckers. Breàk severàl cràckers in hàlf in order to cover the entire bottom in à single làyer.
- Scoop hàlf the ice creàm on top of the gràhàm cràckers. Use the scooper (or à stiff spàtulà) to smàsh the ice creàm into à flàt làyer.
- Pour the fudge over the ice creàm làyer. Spreàd it out in à thin làyer over the ice creàm. Then sprinkle hàlf the peànuts over the surfàce of the fudge.
- Scoop the remàining ice creàm over the fudge ànd peànuts. Press gently into à smooth làyer, seàling in the fudge.
- ...
Get full recipe @ aspicyperspective.com
Comments
Post a Comment