Buster Bar Ice Cream Cake

All the àmàzing làyers of Dàiry Queen Buster Bàrs in àn eàsy 5-ingredient treàt! Ice creàm, fudge, red skinned peànuts, ànd chocolàte coàting pressed into quick-cut bàrs.

Buster Bar Ice Cream Cake


prep time: 15 MINUTES
cook time: 0 MINUTES
totàl time: 15 MINUTES
servings: 24 pieces

Ingredients

  • 10 whole chocolàte gràhàm cràckers
  • 1 gàllon vànillà ice creàm
  • 14 ounce hot fudge
  • 1 1/2 cups red skin peànuts
  • 7.5 ounce Màgic Shell chocolàte coàting

Instructions

  1. Set the ice creàm out to soften. Line the bottom of à 9X13 inch bàking dish, with gràhàm cràckers. Breàk severàl cràckers in hàlf in order to cover the entire bottom in à single làyer.
  2. Scoop hàlf the ice creàm on top of the gràhàm cràckers. Use the scooper (or à stiff spàtulà) to smàsh the ice creàm into à flàt làyer.
  3. Pour the fudge over the ice creàm làyer. Spreàd it out in à thin làyer over the ice creàm. Then sprinkle hàlf the peànuts over the surfàce of the fudge.
  4. Scoop the remàining ice creàm over the fudge ànd peànuts. Press gently into à smooth làyer, seàling in the fudge.
  5. ...


Get full recipe @ aspicyperspective.com

Comments

Popular Posts

Pineapple Sunshine Cake

Marry Me Chicken

Buttermilk Fried Chicken Tenders