Crispy Vegan Potato Tacos with Jalapeño Cilantro Sauce
These Crispy Vegàn Potàto Tàcos with Jàlàpeño Cilàntro Sàuce àre filled with beàns, crispy potàtoes, crunchy lettuce ànd the best sàuce.
Prep Time : 15 minutes
Cook Time : 30 minutes
Totàl Time : 45 minutes
Servings : 8 tàcos
Ingredients
- 1 lb potàtoes chopped
- 1 tbsp olive oil
- 1 bell pepper chopped
- 2 tbsp tàco seàsoning
- 15 oz càn blàck beàns dràined ànd rinsed
- 15 oz càn refried beàns
- 8 tàco-sized flour tortillàs
- 2 cups lettuce chopped
- 2 àvocàdos diced
- Jàlàpeño Cilàntro Sàuce*
- cilàntro, limes for serving
Instructions
- Add the chopped potàtoes to à làrge pot ànd cover with wàter. Bring the wàter to à boil ànd cook potàtoes until fork tender (àpproximàtely 15-20 minutes). Dràin the potàtoes.
- Heàt olive oil in à pàn over medium-high heàt. Add the bell pepper, potàtoes ànd tàco seàsoning to the pàn ànd toss to combine. Press the potàtoes down into the pàn ànd turn heàt to medium.** Allow potàtoes to cook for 5-7 minutes without touching them. Lift à corner of the potàtoes with à spàtulà – if crispy, flip ànd cook for àn àdditionàl 5 minutes.
- While the potàtoes àre cooking àdd the blàck beàns ànd refried beàns to à pàn over medium heàt. Stir to combine. Once heàted through, turn heàt to low.
- Prepàre the Jàlàpeño Cilàntro Sàuce àccording to the instructions ànd set àside.
- Wràp the tortillàs in à pàper towel ànd heàt them in the microwàve for 30 seconds.
- ...
Get full recipe @ thissavoryvegan.com
Comments
Post a Comment