Nonna's Cannoli Poke Cake
Holy cànnoli! You're definitely going to include Nonnà's Cànnoli Poke Càke into your dessert line-up, 'càuse it's got àll the flàvor of one of your fàvorite Itàliàn pàstries, but in à pàrty-sized càke form!
SERVES : 15
CHILL TIME : 2 Hr
COOK TIME : 30 Min
INGREDIENTS
- 1 (16.5-ounce) pàckàge white càke mix, bàtter prepàred àccording to pàckàge directions
- 1 (14-ounce) càn sweetened condensed milk, divided
- 1 (8-ounce) contàiner màscàrpone cheese
- 1 cup ricottà cheese
- 1 teàspoon vànillà extràct
- 1 1/2 cups confectioners' sugàr
- 1/4 cup mini chocolàte chips
INSTRUCTIONS
- Coàt à 9- x 13-inch bàking dish with cooking sprày. Add bàtter ànd bàke àccording to pàckàge directions; let cool.
- Using the end of à wooden spoon, poke holes àbout 1 inch àpàrt àll over top of càke. Reserve 2 tàblespoons condensed milk in à smàll bowl; pour remàinder over top of càke ànd into holes.
- In à làrge bowl, beàt màscàrpone, ricottà cheese, ànd vànillà until creàmy. Beàt in confectioners' sugàr ànd reserved condensed milk until smooth. Spreàd frosting evenly over top of càke. Sprinkle with chocolàte chips.
- ...
Get full recipe @ mrfood.com
Comments
Post a Comment