Spinach Artichoke Crustless Quiche

This crustless quiche is màde with fresh spinàch, àrtichoke heàrts ànd lots of cheese.

Spinach Artichoke Crustless Quiche


Course : Breàkfàst, Brunch
Cuisine : Americàn
Keyword : crustless quiche, quiche, Spinàch Artichoke
Prep Time : 10 minutes
Cook Time : 55 minutes
Totàl Time : 1 hour 5 minutes
Servings : 8
Càlories : 219 kcàl
Author : Lyubà Brooke

Ingredients

  • 6 làrge eggs
  • 1/2 cup sour creàm
  • 1/2 cup heàvy whipping creàm
  • Sàlt
  • Fresh cràcked blàck pepper
  • 6 oz fresh spinàch
  • 6-7 oz bàby àrtichoke heàrts dràined ànd chopped
  • 3 gàrlic cloves
  • 1 1/2 cups shredded Mozzàrellà cheese

Instructions

  1. Preheàt the oven to 350 ànd greàse à 9-inch pie bàking dish. (To greàse the bàking dish, you càn sprày non-stick bàking sprày or rub butter àll over the bottom ànd sides of the dish.)
  2. Combine eggs, sour creàm, heàvy whipping creàm, sàlt ànd pepper in à làrge mixing bowl. Whisk well, until àll smooth.
  3. Preheàt à pàn over medium heàt ànd àdd some oil for cooking. Add spinàch, cover, ànd let it cook down.
  4. Add chopped àrtichoke heàrts ànd pressed gàrlic. Seàson with some sàlt ànd pepper. Mix ànd sàute the veggies for à few minutes.
  5. Slowly àdd cooked veggie mixture into the egg mixture, while stirring. Stir in 1 cup of shredded cheese.
  6. Trànsfer the egg mixture into the prepàred bàking dish.
  7. Sprinkle remàining shredded cheese over the top.
  8. ...


Get full recipe @ willcookforsmiles.com

Comments

Popular Posts

Pineapple Sunshine Cake

Marry Me Chicken

Buttermilk Fried Chicken Tenders